Toti Calutii Nostri

Pentru Calarie

Bun venit la Echitatie Pasul Palma!

Calaria este un sport minunat potrivit pentru toate varstele, cu nenumarate beneficii. E posibil ca persoanele care nu au prea multa experienta in echitatie sa se intrebe ce beneficii pentru sanatate le poate aduce mersul pe cal.

Echitatia este destul de provocatoare din punct de vedere fizic si are calitati terapeutice, oferind beneficii fizice si psihice pentru sanatate. De aceea practicand echitatia se dezvolta muschii trunchiului, se imbunatateste capacitatea de coordonare, stimuleaza increderea, imbunatateste starea mentala si nu in ultimul rand ajuta la relaxare.

Calutii nostri sunt foarte primitori, bine pregatiti si incantati sa va cunoasca. Mai jos sunt prezentati o parte din ei, insa daca doriti o legatura mai speciala cu caii nostri va asteptam sa ii cunoasteti la Echitatie Pasul Palma.

PONY

O iapa eleganta si foarte energica face parte din rasa gypsy vanner. Este mereu atenta si primitoare.

CLARA

clara

O iapa foarte iubita de copii, fiind de talie mai mica din rasa gypsy vanner, foarte atractiva si atenta la reactia copiilor.

STELUTA

steluta

Ponei

Plimbarile cu poneii sunt pentru copii cu varstele cuprinse intre 2 si 8 ani. La echitatia noastra veti intalni diferite rase de ponei, rasa Welsh pentru copii mai mari si rasa Shetland pentru copii mai mici.

Plimbarea se face in manej sau spatiu inchis, poneii nu fac traseu pe obcina pentru ca parintii sa poata supraveghea indeaproape copilul. Va asteptam impreuna cu copilasii dumneavoastra sa va bucurati de plimbarea poneilor.

BILLY

Cel mai indragit ponei de talie mica, adorat de toti copiii

PICACIU

picachiu

Un ponei tanar si energic, dornic sa plimbe cu mare drag toti copiii

CEZAR

cezar

Un ponei tanar, foarte dornic sa plimbe copilasii